دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

رزمایش نظامی مشترک ارمنستان و آمریکا برگزار شد

رزمایش ۱۰ روزه موسوم به «شریک عقاب» با شرکت ۸۵ نظامی آمریکایی و ۱۷۵ سرباز ارمنی و برای آماده‌سازی ارمنستان برای شرکت در ماموریت‌های بین‌المللی حفظ صلح، آغاز شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۹ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 12
کد خبر: ۲۰۳۷۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های محلی شامگاه دوشنبه از آغاز رزمایش نظامی مشترک بین ارمنستان و آمریکا در نزدیکی ایروان خبر دادند.

 

مقامات هر دو طرف گفتند که ارمنستان و آمریکا تمرین نظامی مشترکی را عصر دوشنبه (به وقت محلی) آغاز کردند، در حالی که تنش‌ها در روابط ایروان و جمهوری آذربایجان در حال افزایش است.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، این رزمایش ۱۰ روزه موسوم به «شریک عقاب» با شرکت ۸۵ نظامی آمریکایی و ۱۷۵ سرباز ارمنی و برای آماده‌سازی ارمنستان برای شرکت در ماموریت‌های بین‌المللی حفظ صلح طراحی شده است.

 

بر اساس این گزارش، رزمایش نظامی مشترک ارمنستان و آمریکا در دو میدان تمرینی در نزدیکی ایروان برگزار می‌شود.

 

وزارت دفاع ارمنستان روز دوشنبه گفت که هدف از این رزمایش افزایش سطح قابلیت همکاری یگان شرکت‌کننده در ماموریت‌های بین‌المللی حافظ صلح در چارچوب عملیات حفظ صلح و تبادل بهترین شیوه‌ها در کنترل و ارتباطات تاکتیکی است.

 

رویترز درباره این رزمایش مدعی است: «اگرچه مقیاس آن کوچک است ولی این رزمایش، روسیه را که پایگاه نظامی در ارمنستان دارد و خود را ضامن اصلی امنیت در منطقه قفقاز می‌داند، خشمگین کرده است».

 

ارمنستان و جمهوری آذربایجان در سه دهه پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی دو جنگ داشته‌اند و طی هفته اخیر نیز دو طرف یکدیگر را به تجمع و استقرار نیرو در نزدیکی مرز متهم کرده‌اند.

 

پیش از این،‌ «آرمن سرکیسیان» معاون وزیر دفاع ارمنستان گفته بود خطر تشدید تنش با باکو همیشه وجود دارد و باید اقداماتی انجام گیرد تا این تنش به عملیات نظامی بزرگ تبدیل نشود./ فارس

ارسال نظر